Brylle ambassadørordning ændres til en naboordning

For 5 år siden opfordrede Assens Kommune til, at de mindre bysamfund etablerede lokalråd  og ambassadørordninger. Jeg blev tidligt i forløbet opfordret til at tage posten som den lokale  ambassadør og har siden, sammen med mine medambassadører, besøgt ca. 120 husstande med nye tilflyttere.

Brylle har udviklet sig meget i løbet af de 5 år og nu er det tid til lidt forandring.
Derfor har vi i lokalrådet besluttet at ændre ambassadørordningen til en ”nabo-ordning”. Det betyder kort og godt at det nu er byens borgere, der som nabo til nye tilflyttere, kan tage godt imod og byde nye naboer og genboer velkommen til Brylle. 
Lokalrådet har fortsat en dejlig velkomstpose klar til de nye tilflyttere. I posen er der et velkomstbrev fra lokalrådet, vin og chokolade fra lokalrådet, kaffe fra Brugsen og lidt materiale med tilbud fra de mange lokale foreninger samt oplysninger om erhvervslivet i byen.

Jeg kan som ambassadør fortælle, at tilflytterne har været utroligt glade for at få et lille besøg og blive budt velkommen til byen og jeg håber at dette nye tiltag vil blive flittigt brugt. 
Man er derfor meget velkommen til at henvende sig til undertegnede og få udleveret en pose som man kan have med på et velkomstbesøg hos den nye nabo eller genbo.


Gerda Sørensen tlf. 40288925 eller ambassadoer@brylleby.dk