Brylle er Assens Kommunes østligste bydannelse med 1621 indbyggere (1. jan. 2011). Byen rummer mange gamle velholdte bebyggelser og ligger i et meget naturskønt område.

I selve Brylle har vi 2 børnehaver, skole, kirke, forsamlingshus, sognehus, Rytterskole med Lokalhistorisk Samling og idrætscenter med hal. Vi kan glæde os over mange aktive sportsforeninger med fine træningsfaciliteter for fodbold, gymnastik, petanque, badminton, tennis, kampsport, volleybal, og ridning.

Midt i Brylle By er en større Dagli’ Brugs med et alsidigt vareudbud, og spredt i nærområdet findes en række mindre servicevirksomheder. Der er et rigt kulturliv i Brylle med mange arrangementer i Forsamlingshuset, Rytterskolen, Sognehuset og Idrætscentret. I nærområdet har vi også 2 efterskoler.

Der er 4 km til Tommerup,  supermarkeder, og en række specialbutikker.

Tommerup st. er der 7 km til, her er der stort læge- og tandlægehus, apotek, bank, supermarkeder, hvortil komme en række specialbutikker og Tommeruphallen, bibliotek.

Centralt i Brylle er stoppested for en bus, der forbinder Brylle med en række af Fyns største byer.
Brylle ligger kun ca.14 kilometer fra Odense, og der er 8 km til motorvejens afkørsel 52.

Vort smukke bakkede område indbyder til individuel sportsudøvelse som stavgang, cykling og ridning, og når vinteren viser sig med sne, er området et sandt eldorado for diverse former for vintersport.

Kom I blot til Brylle og slå jer ned. I skal være velkomne.